Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 494 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 494 Артикула.

Makita добави нови прахосмукачки

Makita добави нови прахосмукачки

  • Две нови прахосмукачки за клас отпадъци „М“ захранвани с батерия и директно от мрежата
  • Неръждаеми контейнери за мокро и сухо почистване
  • AC/DC прахосмукачки идеални за работа в поддръжка 

Makita добави две нови прахосмукачки одобрени за клас отпадъци „М“, към вече наложените си продукти. Това е част от кампанията за подобряване на сметосъбирането на работните места и цеховете с приоритет към строителството. Новите продукти биват захранвани както директно в мрежата, така и от акумулаторни батерии, което ги прави изключително добре приложими в екипи за поддръжка.

 

 

            При Makita  VC2201MXI и VC2211MX1 са наложени много подобрения:

  •  Захранвани са от мощен 1050W мотор, който се произвежда в две версии от 110 и 240V.  
  • Изключително тиха за класът си работа и всмукателна мощност от  22.0 КPa с въздушен поток от 3.5 м³/мин събиращ отпадъците в 22 литра неръждаем контейнер. 
  • Изцяло обновена само-почистваща се система състояща се от два тройно действащи филтъра.
  • Светлинно сигнализиране при запълване на контейнерът или запушване на тръбата.
  • Подходяща за всмукване на материали като: слюда, каолин, гипс, фин прах,  дървесни частици и бетон

 

 

Тежаща 16.3 кг , прахосмукачката е снабдена с пет метра захранващ кабел и гумиран предпазител по периферията предпазващ както нея, така и околните стени от наранявания по време на работа. Колела със стопери стационарна работа, както и равна горна повърхност позволяваща поставянето на куфари върху нея.  При 240V версия има изход за включване на електро инструмент директно към прахосмукачката за автоматичен старт при натискане на спусъкът. При Makita DVC861LZ за отпадъци от клас „L” имаме възможността да използваме два различни източника на захранване. Директно от мрежата 240V/AC/ и чрез две 18V батерии /DC/. Това е една от първите по рода си прахосмукачки задвижвани от батерии, което я прави неизменна част от инструментите използвани там където няма достъп до мрежата. 1050 W мотор генерира 24 KPa смукателна мощност при работа на 240V и 9KPa при работа на 36V. Респективно въздушен поток от 3.6 м³/мин за 240V и 2.1 м³/мин за 36V. Контейнерът за отпадъци е 8 литра и е предназначен за сухи отпадъци. Консумативите и са стандартни торби и HEPA филтър.

 

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.