Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 843 продукта и наличност над 4 073 986 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 843 продукта в наличност.
4 073 986 Артикула.

Makita насочва работата си към почистващата индустрия с висококачествените си акумулаторни технологии

Makita насочва работата си към почистващата индустрия с висококачествените си акумулаторни технологии

Прахосмукачка във формата на раница захранвана от две 18V батерии идеална за работа в пътнически транспорт бил той в самолети и или влакове. Осемнадесет волтов роботизиран чистач за широки пространства. Безчеткови мотори за максимална мощност и времетраене на работата при употребата на батериите.Makita, водещ производител на професионална техника във Великобритания, насочва работата си над почистващата техника с пускането на два нови модела акумулаторни прахосмукачки. Акумулаторните прахосмукачки намират приложение в много насоки, като започнем от строителство и достигнем до поддръжката на помещения. 

 

 

DVC260Z работи с две 18V батерии.  36 V безчетков мотор достига до 45W всмукателна мощност с въздушен поток от 1.5м³/мин и вакуум от 7.1 kPa. Hepa филтърът се изважда лесно, правещ го лесен за почистване. Контролът за превключване между двете работни функции (high/low) е поместен на дистанционно с LED осветление. При употребата на 5Ah батерии можем да работим с прахосмукачката 60 минути при пълна мощност и 90 минути при стандартен режим. Съвместимостта на филтърната торбичка е два литра. Теглото и е само 4.3 кг напълно окомплектована с презрамки и колан за по-удобна работа. Изключително тиха DVC260Z е снабдена със стандартен маркуч и телескопична тръба даваща възможността на работещият с нея да коригира дължината между 500 – 850 мм.

 

 

Гъвкавият и гумен накрайник я прави идеална за почистване на неравни повърхности. Приложението и е основно насочено към почистването на пътнически помещения на влакове и самолети. При широките помещения , като ресторанти, галерии и музей почистващата дейност би могла да се извършва и от роботизирани почистващи средства в извън работно време. Новата роботизирана прахосмукачка на Makita DRC200Z 18V работи до три часа и двадесет минути с едно зареждане на батерията, развивайки скорост от 0.3 m/s покривайки дo 500 m². Освен функцията за прахосмучене DRC200 работи и като метла. В основата и е разположена голяма четка, чиято работа спомагат  две по-малки от ляво и дясно. Отпадъците се събират в голяма 2.5л филтърна торбичка. 

 

 

 

Ultrasonic детекторите и бъмпер сензори спират прахосмукачката когато достигне преграда и я отпращат в произволна дирекция, а за да я предпазят от падане по стълби от Makita са инсталирали специален “cliff’’ сензор. Сигнален звънец и мигаща светлина предупреждават работещите в обхватът на машината, че тя приближава. Светлинен индикатор ни дава информация когато филтърът има нужда от почистване. Чрез дистанционно управление бихме могли да включим и изключим машината и дори да настроим режим за отложен старт/ 1 – 3 - 5 часа/.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.