Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Makita ни представя шест амперовата си версия на осемнадесет волтовите си батерии.

Makita ни представя шест амперовата си версия на осемнадесет волтовите си батерии.

  • 55 минути време за зареждане
  • Равномерно зареждане на всички елементи
  • Охлаждаща система
  • Индикация на зарядът

 

Makita ни представя шест амперовата версия на осемнадесет волтовите си батерии, които отвеждат акумулаторните им инструменти на едни от водещите позиции след излизането им на пазара през 2005 година.  Новата версия на батерията с шест ампера се зарежда за 55 мин.  Съвместима е с всички акумулаторни инструменти със звезда изобразена на мястото за включване на батерията и всички с жълт порт.  Тя ни предоставя 20 % повече капацитет съпоставена с предходната 5 ампер часова версия. 

В изработката и дизайнът на новата батерия са вложени последните иновативни техники и защити познати до моментът на пазара. Новата циркулационна система, защитава елементите на батерията от презареждане, повишаване на допустимата температура и претоварване. По време на зареждане батерията се охлажда, карайки въздухът навлизащ в нея да циркулира покрай всеки един отделен елемент. Това спомага за повишаване на животът на елементите. При всички батерии на Makita имаме бутон за индикация на зарядът, като той е съпътстван от четири LED светлини показващи остатъка ни от енергия.

Корпусът на батерията е съобразен с работата на инструментите в тежки условия.  За пример:  при последната версия на системата за свързване на инструмента с батерията, те не губят свръзката си дори при високи нива на вибрации. Също така формата на батерията допринася за комфортът, който предоставя ръкохватката на инструментите.

Предстой пускането на пазарa, както на единични батерии с шест амперов капацитет, така и продаването им в комплект с акумулаторни инструменти.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.