Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 807 продукта и наличност над 4 062 571 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 807 продукта в наличност.
4 062 571 Артикула.

MAKITA обнови опцията за употреба на батерии при радиата,чрез представяне на най-новите си устройства с Bluetooth.

MAKITA обнови опцията за употреба на батерии при радиата,чрез представяне на най-новите си устройства с Bluetooth.

  • Вече съвместими със новите 10.8v CXT плъзгащи се батерии
  • Радио с 10 метров Bluetooth обхват
  • 10.0 ватов говорител за слушане на музика с Bluetooth

С пускането на два нови модела,радиата на Makita вече могат да бъдат захранвани от цялата серия литиево-йонни батерий включващи и новите 10.8v CXT плъзгащи се батерии. Обхватът включва от 7.2v до 18v CXT  и досегашните LXT плъзгащи се батерии. Макита DMR200 може да бъде захранван както от батерии така  и директно от мрежата. Нито едно от тези устройства не е съвместимо с: никел –кадмиеви,никел-металхидридни или батерий от серията”G”.

      Макита  DMR107 притежава пълен обхват за честотите AM и FM, тънки 76мм говорители работещи на пълен капацитет на работа със 18V батерии, отдаващи 3.5 W мощност. Защитата от проникване на прах и водни пръски е IP64. Радиото е снабдено с дигитален дисплей, изход за външно устройство (AUX) и адаптор.

      Bluetooth радиото Макита DMR108 се предлага в разцветка традиционна за Макита и черна версия. Притежава Bluetooth клас 2 за пускане на музика чрез  wireless от мобителен телефон,MP3 Player  или таблет с обхват до 10 метра. С тънките си 86мм говорители, това е великолепна стерeоуредба, която има гладка повърхност за стабилното поставяне на мобилни устройства. Също така, има USB порт чрез който може да зареждате телефона си.

      Най-добрата стерeо система засега се предлага от модел DMR200. Това е компактен и лек говорител, захранван от батерии или директно във мрежата, който ни доставя 10W  изходяща мощност от 2 говоритела и 100мм буфер. Обхватът му с Bluetooth  е 10 м, има AUX-IN жак, USB порт за зареждане на мобилни устройства, LED индикатор показващ състоянието на батерията. В радиото има специално място за вашето мобилно устройство, в което то същевременно то  да се зарежда.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.