Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 831 203 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 831 203 Артикула.

MAKITA - ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО на акумулаторните машини с разширената LXT серия и новата XGT серия

Автономно бъдеще, повечето възможности за ефективна работа без традиционните източници на енергия
MAKITA - ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО на акумулаторните машини с разширената LXT серия и новата XGT серия

MAKITA - ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО на акумулаторните машини!

 

Иновацията на акумулаторните машини с новата XGT и разширената LXT серия - много повече от по – голям капацитет на батериите.

 

 

Става въпрос за създаване на технология на батерията и конструиране на двигатели, които работят заедно за оптимално представяне.

 

MAKITA създава автономно бъдеще, осигуряващо много повече възможности за ефективна работа без традиционните източници на енергия.

 

 

xgt

makita charging adapterНовата серия XGT ще бъде представена за пръв път в Япония, а в Европа малко по – късно през 2020 година. Проектирана е по начин, използващ се във всички сфери, причината за това е, че развитието на индустрията изисква преход към все по-мощни акумулаторни машини.

 

XGT батериите е възможно да изглеждат сходни по размер на 18V LXT батерии, но 40V Max XGT е принципно нова система.

 

Тя се създава поради нарастналата необходимост от различни приложения на акумулаторни машини в сферите на строителство, индустрия, поддръжка на зелени площи и промишлено почистване.

 

 

xgt 40v li-ion max

Серията XGT ще застане рамо до рамо със серията LXT - водещата акумулаторна система сред професионалните потребители. До момента в Европа, LXT серията има над 275 продукта, които отговарят на изискванията на потребителите с широкия си спектър на приложение, като дори се предвижда пускането на повече продукти на пазара за в бъдеще.

 

МАКИТА ще продължи да инвестира твърдо и в 18V LXT система, защото съществува огромна гама LXT продукти за професионалните потребители във всички сектори. Предимството на LXT е безпроблемно използване на една единствена батерия с нашите 275 продукта, като има възможност за добавена мощност, чрез използване на две 18-волтови батерии за избрани продукти.

Това е опростена концепция, която променя коренно работата на професионалните потребители.

 

Фокусът на МАКИТА в световен план са иновациите: нови технологии и предоставяне на продукти, които правят живота на потребителя по – добър. МАКИТА го постига като предоставя ненадминато обслужване на своите ценни клиенти. Посоката на бизнеса е разширяване на всички фронтове, чрез инвестиране в днешния ден и в бъдещето. Пазарът се променя и ще продължи да се променя и МАКИТА е световен лидер в тази промяна.

 

Очаквайте скоро в магазини Баш Майстора!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.