Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 737 продукта и наличност над 4 104 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 737 продукта в наличност.
4 104 043 Артикула.

Makita представи новият си “in-line”механизъм с 36 волтова акумулаторна ножовка

Makita представи новият си “in-line”механизъм с 36 волтова акумулаторна ножовка

  • In-line механизъм и ход на ножът 32 мм.
  • Намалени нива на вибрации.
  • Две осемнадесет волтови батерии каращи тридесет и шест волтовият безчетков мотор да увеличи мощността и времето за работа.

Makita представи нова система при акумулаторните си ножовки, чрез поставяне в една линия биелата, буталото и държачът за ножа. Това оформление довежда до повишава на ефективността и намаляване на вибрациите. 

Гамата на ножовките се разшири с акумулаторната DJR360Z, захранвана с две осемнадесет волтови батерии доставящи нужните за безчетковият мотор тридесет и шест волта. При нея имаме дълъг тридесет и два милиметров ход, както и при захранваните от мрежата инструменти.  

 

 

Това ни дава възможността да отрежем 255 мм дърво или 130 мм тръба. Чрез обновената система на буталото се намаляват вибрациите до 30%. За пример: вибрациите при досегашният модел DJR186 са 19.5 m/s , докато при DJR360 са 13.0 m/s.

При новата DJR186 18V LXT достигаме до 2.800 хода на буталото в минута чрез in-line системата. Теглото и е само 3.8 кг и се предлага в пакет с четири амперови батерии или в картонена опаковка без зарядно и батерии. 

Модел DJR187 имаме две скорости задвижващи безчетков мотор. При степен LOW достигаме до 2.300 цикъла в минута, а при степен HIGH до 3.000.  Скоростта на острието се контролира и от плавният спусък, което всъщност е електроника спомагаща ни за по-добрият контрол над инструментът. Теглото на машината е 3.7 кг, а in-line системата и безчетковият мотор допринасят за намаляване на габаритните и размери правещи я една от най-компактните по рода си.

 Всички модели ножовки на Makita са снабдени с бърз захват за безключова подмяна на острието.

На върха на групата поставяме модел DJR360. Тя притежава всички полезни качества на предходния двускоростен модел с разликата че времето за работа с нея е удвоено. 

Като допълнителни екстри са добавени LED осветление, електрическа спирачка, предпазител и кука с която да закачаме инструментът, както и подобрената устойчивост на прах и водни пръски, съобразени с външните условия за работа.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.