Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 831 568 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 831 568 Артикула.

Makita представя нов нискоскоростен стартов режим /A/ с последният си акумулаторен винтоверт

Makita представя нов нискоскоростен стартов режим /A/  с последният си акумулаторен винтоверт

"Aсистент режим", режим започващ бавно завинтване, преди пълното затягане

Масивен 175 Nm максимален въртящ момент

Компактно тяло с дължина 117mm

Макита представи нов режим на работа с пускането на последният  си 18V безчетков акумулаторен винтоверт.  Makita DTD170 притежава  6 режима на работа. Четири скорости, Т  и А-режим. T-режима  е за затягане на самопробивни винтове, а при новият А-режим (Асистент режим) завъртането започва бавно, позволяващо максимален контрол когато винта "захапва" материала.

 

Макита Винтоверт с нискоскоростен А режим

 

Веднъж щом винтоверта засече затягането на винта превключва на пълна скорост и пълна ударна сила за да завърши процеса на завиване.  А-режима е създаден да се елиминира саморазвиването  и износването на главите на винтовете, предизвикано от високата скорост на въртене.   Новият макита DTD170 генерира масивни 175 Nm въртящ момент затягане с четири скорости започващи 1100 оборота и удара в минута ,достигащи до максимални 3600 оборота и 3800 удара в минута. Този винтоверт може да се справи с високоякостни  болтове тип  М14 - 22 и дължини до 125mm. При  всички нови продукти на Makita  производителността се покачва, за сметка на габаритите. Новият топ продукт  „DTD170“ е с дължина от 117mm и тегло от  само 1.5кг. В този клас Makita представя и две нови машини заместители на предходните. едноскоростен DTD153, който произвежда 170 Nm въртящ момент с 3600 удара и 3400 оборота в минута И DTD154, кото има 3 скорости с включен Т-режим за самопробивни винтове. И трите винтоверта са със безчеткови мотори на захват ¼ вътрешен шестостен; електрическа спирачка; плавен спусък за контролиране на скоростта и LED работна лампа.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.