Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 990 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 990 Артикула.

Makita разшири гамата си от измервателни инструменти.

Makita разшири гамата си от измервателни инструменти.

Изцяло нова за класът тридесет метрова лазерна ролетка LD030P. Нов лазерен нивелир SK 104Z

До моментът са пуснати на пазарът три различни ролетки с обхват 30, 50, 80 метра и лазерен нивелир, с който възможностите ни на избор на функции при нивелирането се свежда до три различни модела. 

Новата лазерна ролетка LD030P е предназначена за вътрешни измервания на разстояния от 2 до 30 метра. С полезните си три функции, ни дава възможността да измерим отсечка, да проследим размер и изчислим квадратура. Използваният в продуктът лазер с клас на точност 2, генерира ясно видима точка дори при измервания на дистанция от 30 метра.

 

 

При измервания до 10 метра толерансът на грешка е +/- 2мм и точката/маркерът/ достига широчина от 6мм. Корпусът на ролетката е удобен за работа в ръка, с размери от само 117х53х25мм и гумирани предпазители по ъглите.

 

 

Makita LD030P работи с две батерии /2хААА/, отговаря на клас IP54 за проникване на прах и водни пръски и е снабдена със сертификат ISO16331-1 за оптични инструменти, което я прави идеална за вътрешни измервания.

 

Последният модел лазерен нивелир на Makita SK 104Z ни дава възможността да виждаме ясно лъчите до 15 метра, а при работа с детектор до внушителните 60 метра. Снабден е и със Пулс функция, която щади батериите при работа. Основното подобрение на този модел е ъгълът, на който се презентират лазерните лъчи. В досега познатите ни нивелири на Makita лъчите се презентираха основно пред нивелирът. При SK104Z наблюдаваме по-отчетливи линии както по таванът и подът, така и при страничните стени. Това прави нивелирът неизменна част от арсеналът на техниците занимаващи се с довършителни работи и ВИК.

 

 

SK104Z, притежава механизъм за заключване на махалото, полезен както при транспортиране, така и при задаването на произволни ъгли при нивелирането. Функцията за автоматично нивелиране има толеранс на грешка +/- 3мм на разстояния от 10 метра. Тежащ под половин килограм SK104Z е захранен с три батерии /3хАА/,а в основата на нивелирът е монтиран отвор с вътрешна резба ¼ правещ го и съвместим с всички професионални стативи. Окомплектовката включва: стойка с магнит, мишена и ръководство за експлоатация подредени прилежно в компактна чанта.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.