Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 737 продукта и наличност над 4 104 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 737 продукта в наличност.
4 104 043 Артикула.

MAKITA стартира новият си линеен четири-точков самонивелиращ лазер SK103PZ

MAKITA стартира новият си линеен четири-точков  самонивелиращ  лазер SK103PZ

  • 60 метра обхват със пулс функция, детектор и 15 метра вътрешен обхват
  • Самонивелиращ се, със бутон за заключване на махалото
  • Многофункционална монтажна стойка, магнитен адаптор, възможност за закрепяне на стена и монтиране върху статив

Новият самонивелиращ  и четириточков лазер на MAKITA е снабден със всичко нужно за прецизен монтаж. С яркият си лъч предназначен за 15 метра вътрешно ползване, новият модел на MAKITA SK103PZ има способността да достигне до 60 метра, където лазерът се засича чрез детектор дори при ярка дневна светлина. Избирайки пулс функцията със детектор увеличавате животът на батерийте.

            Прецизността е гарантирана, ако тялото на нивелирът се отклонява на не повече от 5 градуса. Извън този обхват лазерът не работи правилно като ни предупреждава с различен светлинен режим. След заключването на махалото нивелирът може да бъде преместен, с което предотвратяваме разцентроването му.

Превключването на фукциите е възможно чрез натискането на един единствен бутон разположен от горната страна на нивелирът. При всяко негово натискане превключваме: хоризонтална линия, вертикална линия,4-ри точков режим или функция при която работят всички. Точността при линеен и точков режим, отмерена на дистанция от 5 метра е +/- 1.5мм. , а на дистанция от 10 метра е +/- 3мм. Бутонът за самонивелирането може да бъде изключен, което дава възможност нивелирът да бъде поставен под ъгъл. Тази негова функция намира приложение при монтиране на плочки в санитарни помещения.

 

 

            В допълнение към тези комплексни режими на работа, нивелирът и цялата му окомплектовка са поместени в компактна чанта затваряща се с цип. Окомплектовката включва: мишена, CD с ръководство за експлоатация и инструкция за безопастност, 3 х батерия АА, стойка. Мултифункционалната стойка е снабдена с магнит позволяващ закрепването на нивелирът към метални повърхности, отвор за закрепване към предварително захванат винт към стената и резба посредством, която се захваща към статив бил той за фотоапарат или лазерен нивелир.

            SK103PZ разширява до момента утвърдената гама нивелири и измервателни инструменти на Makita, която включва:

  •   Наложеният до момента SK102Z линеен лазер притежаващ 15 метра обхват /30 метра с детектор/ и точност +/- 3мм на метър, 4 ᵒ самонивелиране, заключване на махалото и сигнализиране за позиция извън обхватът на 4-те градуса със светлинен сигнал.
  • SKR200Z ротационен лазер. Самонивелиращ се в диаметър от 200 метра работещ с детектор. Този лазер работи на три различни скорости: 300, 450, 600 оборота в минута и може да бъде управляван с дистанционно. Снабден е с стойка за стена, мишена, очила, детектор и батерии в професионален куфар за измервателни инструменти.

Лазерна ролетка LD080P с обхват от 80 метра и 6мм широчина на точката при 10 метра. Притежаваща функции за: отмерване на отсечки, пресмятане на квадратура и обем, запазваща в паметта си последните двадесет измервания, завъртане на дисплея и автоматично изключване след 3 минути.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.