Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини отрезни с карбофлексови дискове

Отрезните машини са професионални инструменти за точно и бързо рязане на различни материали, като най-често това са ламперия и метал.
Благодарение на мощните си мотори и високите оборити се определят с висока производителност по време на работа. Освен това са незаменими при рязането на метал или дърво, благодарение на фиксираната траектория на потапяне на циркулярния диск върху обработвания материал, предоставящ нужната прецизност.


Възможността за определяне на позицията на материала който ще режете, както и ъгъла под който ще се движи консуматива дават комбинация от функционалност и точност. Потребителят може точно да определи работните параметри, без да рискува грешки при изпълнението. За чисти и безпроблемни отрези може да се доверите на потопяемите циркуляри за метал.


Циркулярът е най-разпространеният и е един от най-ефективните уреди за рязане и обработка на дървени материали и не само. Той намира приложение не само в професионалната сфера, но и често и в ежедневните дейности, тъй като обработката на метал или дървото,  като цяло са едни от основните ресурси. Циркулярът, независимо от разновидностите си, представлява машина, която задвижва диск с трионни зъби по ръба. Всеки циркуляр разполага с електрически мотор или ремъчна предавка, чиято мощност може да варира, и диск със зъби, предназначени за различните материали като метал.

 

Отрезна машина за метал е мощна и висококачествена машина. Предназначена е за прецизно рязане на стомана, неметали, желязо и чугунени профили. Настолният циркулярен трион има блокиране на шпиндела и механизъм за бързо фиксиране. Работи почти без искрене и не отделя неприятна миризма. Безстепенната настройка на герунга е от 15° до 45°. Отрезната машина също разполага с удобна дръжка за лесно пренасяне. Високото ниво на безопасност е гарантирано, благодарение на двустранния защитен кожух и фронтална защита.

 

Основните характеристики на отрезна машина за метал може да са:

 • Предпазен кожух от три части за по-голяма безопасност
 • Удобният бутон за застопоряване осигурява по-голяма безопасност при работа с инструмента
 • Голяма дълбочина на рязане на стоманени профили. Водещата пластина за закрепване на материала може да се регулира
 • Наличие на предпазител за защита от искри
 • Удобен пусков ключ, който спомага за намаляване на умората на пръстите при продължителна работа с инструмента
 • Удобна дръжка за пренасяне

 

Онлайн Магазин “Баш Майстора” Ви предлага отбрани и висококачествени марки електрически инструменти за чисто и бързо рязане на чугунени и метални профили. С тази техника, смяната на абразивният диск и заготовката става без почти никакви усилия, а предпазните кожуси, ергономичните дръжки и стабилната винтова стяга правят работата Ви възможно най-безопасна.

 • DEWALT
 • HIKOKI
 • MAKITA
 • MAKITA MT
 • METABO
 • STANLEY

 

Направете своя избор на циркуляр за метал и се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв. Вземете гаранция до 36 месеца и разчитайте на своята циркуляр във всеки момент.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.