Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 429 952 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 429 952 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масла кофражни

Строителните кофражни масла се използват за обмазване на дървените и металните форми за производство на бетонни и стоманобетонни елементи с цел предотвратяване залепването и предпазване на кофража от корозия. В магазини Баш Майстора ще откриете кофражни масла TKK UNIMAZ в разфасовки от 10 л. и 50 л, които са готови за нанасяне. С кофражните масла ще предотвратите залепването на металния или дървен кофраж.

 

TKK Unimaz O е специално кофражно масло на минерална база, което осигурява качествено завършване на работата. При полагане на много тънък слой, кофражното масло предпазва бетона и кофража и гарантира бързо и лесно декофриране. Освен това придава по-добра визия на бетона и предпазва кофража от корозия.

 

В магазини Баш Майстора освен TKK Unimaz O, ще откриете кофражно масло TKK UNIMAZ E восъчно масло - емулсия зa защита и по-лесно отстраняване на всички видове кофражи. Изработено е на база восък и е много подходящо за отстраняване на метални и пластмасови кофражи. Нанесено на тънък слой, кофражното масло създава защитен филм между бетона и кофража. Също така защитава металните повърхности от корозия за по-дълъг живот на кофража и намалява необходимостта от почистване на кофража.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.