Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 974 продукта и наличност над 4 415 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 974 продукта в наличност.
4 415 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари за обработка на бетон

Мастарът е незаменим и задължителен инструмент в строително-ремонтните дейности, който улеснява работния процес. Мастарите са ефикасни ръчни инструменти с помощта на които се обработват големи и равни повърхности. Мастарът е категоризиран към групата измервателни инструменти поради факта, че основната му функция е да измерва отклонения от равнинност. Използва се за проверка на равниност на стени, подове и тавани.

 

Мастарите са главно работни инструменти за изравняване, но се изполват и като измервателни инструменти за установяване на равнинност или наклон. Някои мастари са оборудвани с измервателна либела. Могат да бъдат с най-различни дължини като обикновено за големи площи се използва мастар с дължина между 250 и 300 см., за по-малки помещения се използват мастари с дължина 100–150 см, а най-универсалният и най-често използван размер е мастарът с дължина 200 см.

 

В комбинацията с нивелир, който може да се постави върху мастара могат да служат за проверка на хоризонталност и вертикалност в по-голям участък, отколкото е дължината на самия нивелир. Има и мастари, които са снабдени с вградени либели за измерване - хоризонтални или вертикални.

 

В строителството най-често се използват алуминиеви мастари за изравняване на подови замазки и мазилки. При някои видове мастари в корпуса са разположени ръкохватки за по-лесна манипулация. Разликата при определените видове е главно в дължината, формата на напречото сечение на профила на мастара, размера на напречното сечение, повърхностната обработка на мастара.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете алуминиеви мастари за обработка на бетон с различна дължина - 90, 120, 125 и 150 см. Алуминиевият мастар KNAUF 125 см представлява комплект от 3 мастара за изравняване на посипка при полагане на сух под. При алуминиевите мастари MASALTA – 90, 120 и 150 см. за заравняване на бетонови отливки - ъгълът на профила се регулира от въртяща се дръжка и се предлагат без телескопична дръжка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.