Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 970 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 970 Артикула.

MASTER вече е с 3 години гаранция

MASTER вече е с 3 години гаранция

Всеки клиент, който е закупил оборудване с марка MASTER вече има право на безплатно удължаване на гаранционния срок на 3 години, след като го регистрира в интернет страницата на този адрес.
През първата година ще получите пълна гаранция, а през следващите 2 години - гаранцията на закупения продукт MASTER ще бъде ограничена.
Какво означава това? През 2-та и 3-тата година от гаранцията, при повреда на закупеното оборудване MASTER, всеки клиент ще има право да получи безплатно определени резервни части, но само от оторизиран сервиз, като ще трябва да бъдат заплатени само разходите за труд, както и транспортните разходи до оторизирания сервиз.
Почистването на машините MASTER не се включва в гаранционното обслужване, като то се таксува от всеки сервизен център според техния ценоразпис.
Гаранцията не важи след ремонт в неоторизиран от MASTER сервиз!

Кои резервни части са включени в 3-годишната ограничена гаранция можете да видите, като посетите този линк

За да се възползвате от 3-години ограничена гаранция на закупената от Вас машина MASTER е необходимо в рамките на 1 месец от покупката да я регистрирате на този линк
 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.