Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 155 продукта и наличност над 4 129 087 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 155 продукта в наличност.
4 129 087 Артикула.
Подреди по
Резултати

Миксери и бъркалки за бетон

Миксерът за бетон е средство, което значително улеснява бъркането на бетон при строителни работи. Като строителна техника, която ускорява работния процес, миксерите и бъркалките за бетон са неизменна част от инвентара на компаниите, занимаващи се със строителни и ремонтни дейности. Машината за бъркане на бетон е подходяща за работа на труднодостъпни места, което я прави удобна и предпочитана от майсторите.

 

Различните видове миксери за бъркане на бетон се определят от двигателя, който притежават. На българския пазар най-разпространени са миксерите с електрически, с дизелов и с бензинов двигател. Съществуват и хидравлични бетонобъркачки, които обаче се ползват от време на време.

 

Защо да изберете миксер за бетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме миксери и бъркалки за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.