Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Миксери

Миксерите за бетон са инструменти, които значително улесняват бъркането на бетон по време на строителството. Като строителна техника, която ускорява работния процес, те са незаменима част от каталога на компаниите, занимаващи се със строителни дейности и поддръжка. Миксерите за бъркане на бетон са отговарящи за работа на труднодостъпни места, което ги прави удобни и предпочитани от майсторите. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите миксери на марката IMER.

 

IMER MIX60 е предназначена за бъркане на сухи, полусухи, течни или лепливи материали и др. Тя е с два легена и е подходяща за лично ползване от майстори на теракот, гипсокартон, облицовки и др.

 

Миксерът IMER SPIN 15 A e предназначен за смесване с вода и на разнообразни видове пакетирани фабрични строителни материали. Машините, съчетани с тази за мазилки SMALL 50 или STEP 120, създават многофункционален комплект за бъркане и изпомпване.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.