Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 971 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 971 Артикула.

MM4 – Мини четиритактовите мотори на Makita

MM4 – Мини четиритактовите мотори на Makita

  • Висококачествени
  • Компактни
  • С малко тегло
  • По-ниски нива на емисиите
  • Лесна подръжка
  • По-ниски нива на шум  

/съпоставени с двутактовите/

Четиритактовите мотори на Makita ни предоставят висок въртящ момент и конски сили, съпоставими с тези на предходните двутактови. 

 

 

След въвеждането на уникалната система за смазване Makita успяват да постигнат произвеждането на най-малкият като габарит четиритактов двигател познат на пазарът в днешни дни. Той е също така и най-лекият след заменянето на досегашните чугунени детайли с магнезиеви.Това позволява монтирането му в различни вече познати машини и допринася за удобството при работа с тях.

 

 

 В сравнение  с конвенционалните, четиритактовите мотори Makita постигат между 20 – 30 % по-голяма мощност за сметка на консумираното гориво. До девет пъти по-ниски нива на отработените газове.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.