Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Многофункционални машини

Многофункционалните машини са ефективен начин за поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон. Сред предложените многофункционални машини в магазини „Баш Майстора“ ще намерите такива, които са подходящи за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития.

 

Многофункционалната машина HUSQVARNA Construction PG 450 служи за шлайфане на повърхности, както и за премахване на стари покрития от лепило, боя и замазка от бетонни повърхности на малки и големи площи. Тя разполага и с контролен панел със защита от претоварване.

 

Многофункционалната машина SCHWAMBORN DSM 250 е предназначена за работа до ръба. Въртящата се шлифовъчна глава позволява три режима на работа. Свободно регулируемият прахоуловител се адаптира автоматично към ръба на стената.

 

Многофункционална машина SCHWAMBORN DSM 250S намира приложение при шлайфане и полиране на бетон, замазки и каменни подове, както и при отстраняването на лепило и изравняването на неравни повърхности.

 

Многофункционалната машина SCHWAMBORN (DSM 450, DSM 450E) е подходяща за отнемане, фрезоване, шлайфане и полиране. За транспортна цел може да се демонтира в две части.

 

Многофункционалната машина SCHWAMBORN DSM 800S е с мощна система за задвижване – доказателство за висока производителност при шлайфане в тежки условия. Подходяща е за отстраняване на покрития, шлайфане и полиране на бетон и др.

 

Многофункционалната машина SCHWAMBORN ES 420duo служи за почистване, шлайфане, ремонт и заглаждане на промишлени замазки. Вграденият в металния задвижващ механизъм съединител против претоварване го прави надежден и при тежки условия.

 

Многофункционалната машина SCHWAMBORN ES (420S, 420SH) e подходяща за почистване, пране на килими, полиране, мокро почистване, събиране на прах и шлайфане. Тя е идеално решение за професионално приложение.

 

Многофункционалната машина SIRI STELLA се използва за пердашене на замазки, шлайфане на настилки, фугиране на плочки и за почистване и измиване на всякакви подови повърхности.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.