Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Многофункционални машини

Многофункционалните машини са ефективен начин за поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон. Сред предложените многофункционални машини в магазини „Баш Майстора“ ще намерите такива, които са подходящи за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития.

 

Многофункционалната машина HUSQVARNA Construction PG 450 служи за шлайфане на повърхности, както и за премахване на стари покрития от лепило, боя и замазка от бетонни повърхности на малки и големи площи. Тя разполага и с контролен панел със защита от претоварване.

 

Многофункционалната машина SIRI STELLA се използва за пердашене на замазки, шлайфане на настилки, фугиране на плочки и за почистване и измиване на всякакви подови повърхности.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.