Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Моторни дробилки

Когато има нужда да почистите градината, но не разполагате с електрическо захранване, бензиновата градинска дробилка ще Ви свърши перфектна работа. Широкият и ходов механизъм и големите колелета улесняват транспортирането и я правят още по-стабилна. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите моторни дробилки на марките STIHL и LASKI.

 

Дробилката за клони STIHL GH 370 S e истински професионалист в ефективното и бързо преработване на дебели клони. Режещото устройство Multi-Cut 370 може мигновено да отреже на малки парченца твърди дървени клони и такива на храстовидни растения и жив плет. Ножовете се завъртат с до 3000 оборота в минута, така че в крайна сметка стават само фини трески. Машината е с добра подвижност по време на пренасяне.

 

Дробилката за клони STIHL GH 460 С може да се справи лесно с тежки товари. Нейният изключително мощен двигател се отличава с внушителна мощност и плавна работа. Машината става удивително гъвкава, веднага щом леко се наклони. Системата с две камери осигурява най-добро качество на рязане, висока ефективност и продължителен експлоатационен живот.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.