Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 350 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 350 Артикула.

Моторни триони

В категория моторни триони ще откриете мoщни верижни триони на ниски цени. Предлаганите в магазин Баш Майстора резачки за дърва биват акумулаторни, бензинови и електрически, като всички модели се характеризират със здравина, издръжливост и производителност. Подходящи са както за рязане на клони в градината, така и за професионална употреба. В магазини Баш Майстора ще откриете топ марки моторни триони с доказано качество на ниски цени и с безплатна доставка!

 

Акумулаторни триони:

 

Акумулаторните верижни триони са много лесни за управление и поддръжка. С тях се постигат оптимални резултати срещу минимални усилия. Батериите им са издръжливи и са снабдени с безотказна защита против претоварване, а тихият режим на работа прави тези инструменти подходящи и в градска среда. Без резачка процеса на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен.

 

Акумулаторните триони са подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязане на дървен материал и не зависят от наличието на електрическа мрежа.

 

Бензинови триони:

 

Бензиновите триони са модерни моторни резачки за дърва и материали от дърво. Едно от най-големите предимства на бензиновите триони е, че Ви помагат по-бързо и качествено да разрежете всякаква дървена повърхност и не изискват прилагане на натиск и огромна сила.

 

С тяхна помощ с лекота можете да се справите с многобройните задачи във Вашата градина, двор или дом. Подходящи са за използване както за любителски, така и за професионални строителни дейности. Част от качествата на бензиновите триони са ергономичните спусъци, меките ръкохватки и страничните обтегачи, които осигуряват максимално удобство и ефективност.

 

Бензиновите триони постигат добри резултати при ниска консумация на гориво и минимално изпускане на вредни емисии, което ги прави подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязането на дървен материал.

 

Електрически триони:

 

С електрическите триони рязането и оформянето на дървесни клони и дървета ще се превърне в лесна задача. Балансираната им конструкция и малкото тегло позволяват висока прецизност при хоризонтално и вертикално рязане.  Те са значително по-леки и надеждни, което е благоприятно за работещите с тях, защото те натоварват ръцете по-малко.

 

Трионите с електрическо захранване имат редица предимства. Едно от тях е, че намират широко приложение в градска среда и големи населени райони. Идеални са за използване от домашни майстори и професионалисти при работа в градината или двора, където разстоянията до електрическия контакт не са големи.

 

Електрическите триони са подходящи за сферата на дърводелството и строителството. С тях можете бързо и лесно да нарежете греди, бичмета и дъски, които да се използват при направа на кофражи и носещи конструкции на покриви.

 

Най-голямото предимство на електрическите триони е, че отделят по-малко шум, което ги прави все по-предпочитани и употребявани в градски условия. Така можете да режете дърва за огрев пред гаража си, без да пречите на околните. Електрическите триони не отделят газове и нивото на излъчваните вибрации е по-ниско.

 

Електрическите триони се характеризират с по-ниски разходи, в сравнение с бензиновите триони. Също така се обслужват по-лесно, по-рядко се повреждат в сравнение с двигателя с вътрешно горене. Поддръжката е ключов фактор, защото позволява на собствениците им да отделят по-малко средства за поддръжка на електрическия трион. По тази причина, този инструмент е предпочитан за малки стопанства, където се използват по-рядко.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.