Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Набор за рекултивиране

Ножът за рекултивиране може не само да отреже тревата, но и да я нареже на много малки парчета и след това да я разнесе равномерно върху тревата. При рекултивиране отрязаната трева се нарязва многократно посредством специално преминаване на въздушната струя в областта на ножа, след което се разпръсква обратно върху окосената трева. Така вместо тревата да се изхвърля, тя се използва като екологично чист органичен тор за подхранване на корените на растящата трева. При нас, в магазини "Баш Майстора", ще намерите ножове за рекултивиране за колесни бензинови коси с различни размери за модел косачки VIKING.

 

Ножът за рекултивиране VIKING AMK 048.1 се състои от мулти-нож и наставка за мулчиране. Подходящ е за всички модели от серия 4 със ширина на косене 45 см. С набора за рекултивиране обикновената косачка може да се преустрои на многофункционална косачка. За тази цел ножът за косене се сменя с мулти-ножа. За рекултивиране кошът за събиране се сваля и се монтира комплектът за рекултивиране. Хубава и гъста трева се получава с често рекултивиране, като се реже 1/3 от височината на тревата. Ножът е подходящ за моделите МВ 443, МВ 443 Т, МВ 448 ТХ, МВ 448 Т, МВ 448 Т, МВ 448 ТС, МВ 448 Т, МВ 448 РС. През пролетта препоръчваме рекултувирането да се прави 2 пъти седмично, а през есента и лятото - поне веднъж седмично.

 

Ножът за рекултивиране VIKING KIT 339 е подходящ за всички модели от серия 3 със ширина на косене 37 см (МА 339, МА 339 С, МЕ 339 и МЕ 339 С). Състои се от мулти-нож и приставка за мулчиране. Чрез него окосената трева се раздробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага. Изхвърлянето на окосената трева става излишно. С набора за рекултивиране обикновената косачка може да се преустрои на многофункционална косачка. За тази цел ножът за косене се сменя с мулти-ножа. Кошът за събиране се сваля и се монтира комплект за рекултивиране. Препоръчваме през пролетта процесът да се извършва 2 пъти седмично, а през есента и лятото - поне веднъж седмично.

 

Ножът за рекултивиране VIKING Kit 448 е подходящ за модели VIKING MB 448, MB 448 TX. Ширината на косене е 46 см.

 

Адаптори, дибли, корди за електрически и моторни коси и почистващи накрайници може да намерите както в онлайн магазина на "Баш Майстора", така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.