Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Набор за рекултивиране

Комплекти за мулчиране

 

Комплектите за мулчиране гарантират за това, че окосената трева ще се надроби на фини частици, преди да се преразпредели равномерно върху окосената площ. Така в почвата се връщат важни хранителни вещества и влага.

 

Подобрява се качеството на тревата и няма нужда от хвърляне на окосената маса. Обикновено комплектите за мулчиране се състоят от мулти-нож и наставка за мулчиране.

 

Ножове за рекултивиране

 

С набора за рекултивиране обикновената косачка може да се преустрои на многофункционална косачка. За тази цел ножът за косене се сменя с мултиножа. За рекултивиране кошът за събиране се сваля и се монтира комплектът за рекултивиране.

 

При рекултивиране отрязаната трева се нарязва многократно посредством специално преминаване на въздушната струя в областта на ножа, след което се разпръсква обратно върху окосената трева.

 

Окосеният материал остава върху тревната площ, където леко изгнива и служи за тор. Хубава и гъста трева се получава с често рекултивиране, като се реже 1/3 от височината на тревата.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ножове за рекултивиране на марките VIKING и STIHL.

 

Защо да изберете набор за рекултивиране от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме набори за рекултивиране, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.