Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 342 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 342 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нивелири оптични

Оптичните нивелири намират приложение на строителните площадки където помагат на инженерите и други специалисти в отчитане нивелацията на обекта. В сравнение с лазерните варианти, оптичният нивелир е много по-точен и има стандартно отклонение между 1 и 3 милиметра на километър.

 

Най-важните характеристики при избор на такъв уред са:

  • Точност на нивелиране - стандартното отклонение е сред основните технически характеристики, които са от значение при избора на професионален оптичен нивелир. Колкото по-малко е то, толкова по-точен е уредът. Най-добрите уреди на пазара са със стандартно отклонение от 1 милиметър на километър.
  • Работен обхват и увеличение - при закупуването на оптичен нивелир се вземат предвид обектите, на които фирмата оперира. В онлайн магазин “Баш Майстора” можете да намерите уреди с увеличение от 20 до 32 пъти и с различен обхват на работа.
  • Условия на работа и защита - тъй като те се използват по строителни площадки във всякакви условия, важно е оптичните нивелири да са издръжливи на ниски и студени температури. Уредите също така трябва да имат добра водоустойчивост и защита от прах и твърди предмети. 

 

Ако сте решили да закупите оптичен нивелир за нуждите на Вашия бизнес, в онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите както професионални комплекти със статив и лада, така и самостоятелни уреди. Възползвайте се сега!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.