Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножовки - лъкове за ножовки

Ръчните ножовки са много полезен инструмент за дърводелците, необходим за кутията на всеки майстор. Те са много важни, когато трябва да бъдат премахвани съществуващи болтове и крепежни елементи по време на ремонт. Режещите листи са от високоскоростна или биметална назъбена стомана, които при правилно използване са доста износоустойчиви. Корпусът на ножовката е изработен от плоска стомана и е с регулируема дължина, което позволява използването на режещи листи с различна дължина. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите лъкове за ножовки на марките FERVI, UNIOR, TOPMASTER и др.

 

Лъкът за ръчна ножовка TOPMASTER 3D 300 мм е изработен от алуминий, а ръкохватката е от TPR материал. Специалният дизайн на ножовката позволява да бъде използвана на труднодостъпни места.

 

Лъкът за ръчна ножовка ERBA (150 мм, 300 мм) е с пластмасова дръжка и сменяем режещ лист.

 

Лъкът за ръчна ножовка FERVI 300 мм е предназначен за рязане на метал и е в комплект с един режещ лист.

 

Лъкът за ръчна ножовка HEYCO 300 мм е с дървена дръжка и сменяем режещ лист.

 

Лъкът за ръчна ножовка NAREX 200/315 мм е с компактен размер, позволяващ работа в труднодостъпни пространства.

 

Лъкът за ръчна ножовка PILANA 300 мм е с масивна рамка от плоска стомана. След поставяне на платното е удобна за рязане на стомани, цветни метали и пластмаси. Възможно е закрепването на всички видове и широчини платна.

 

Лъкът за ръчна ножовка STANLEY 150/260 мм е с еластично острие с регулируема дължина, осигуряващо равномерно рязане. Има полипропиленова дръжка с един болт за захващане на острието.

 

Лъкът за ръчна ножовка STANLEY 300 мм е с патентован механизъм за обтягане на острието. Лесно и бързо се заменя острието.

 

Лъкът за ръчна ножовка STANLEY 300 мм. е с ергономична дръжка, с възможност за поставяне на острието под ъгъл 45° и 90°. Рамката е изработена от удароустойчив полимер.

 

Лъкът за ръчна ножовка TOPMASTER 300 мм е качествено изработен от олекотена стомана, която придава здравина и лекота по време на работа. Снабдена е с двукомпонентна дръжка за по-голямо удобство и сила при рязане. Окомплектована е с биметален лист от закалена стомана за прецизно рязане на метал.

 

Лъкът за ръчна ножовка UNIOR 150/260 мм е с метално тяло и удобна подсилена пластмасова дръжка. Режещият лист се сменя лесно. Компактният размер позволява работа в тесни пространства.

 

Разнообразие от ръчни инструменти може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.