Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети бояджийски пневматични

Пневматичните бояджийски пистолети са уреди, с които върху дадена площ на различни предмети или съоръжения се нанася препарат с различен вискозитет. Такива са боите, лаковете, и другите типове средства, които следва да се нанасят, като различни препарати, разредители и други. Пневматичните бояджийски пистолети се произвеждат в различни модификации и варианти. Има такива с горно казанче с по-малка вместимост на полагащия се материал. Те са предназначени за течности с не висок вискозитет. Също така има и такива с долно казанче. При тези модели има възможност за използване на казанчета с по-голям обем и пистолети с допълнително подаване на разтвора.

 

Налични в онлайн магазини "Баш Майстора" са и професионалните модели пистолети за боядисване, които имат висок дебит и работят с ниско налягане на въздуха, по този начин се пести голямо количество боя. Бояджийски пневматичен пистолет, който се дели към професионалните е с работно налягане около от 3 до 8 бара бара. Важно за различните модели са дюзите с различни размери, които варират от 0.5 до 2.5 мм.  Животът на бояджийски пневматичен пистолет от висок клас е дълъг и се характеризира  с отлична здравина и качествена изработка.


Предимството на бояджийски пневматичен пистолет на въздух в сравнение с този на електричество, е че пневматичния е с по ниски разходи за поддръжка. Пневматичните пистолети много рядко имат дефекти и проблеми по устройството им. Важно е когато сте се насочили към закупуването на пистолет за боядисване, да имате в предвид изходящия дебит на компресора с който разполагате. При него подаването се отчита в литри на минута, което е важен елемент за пневматичните бояджийски пистолети и тяхната работа след това.
Предлаганите модели в онлайн магазини "Баш Майстора"  са за домашно и за професионално ползване, моделите имат съвместимост с всички видове маркучи и накрайници, които се намират в търговските вериги в страната.

 

Голям избор за закупуване на различен вид бояджийски пистолети на склад в онлайн магазини "Баш Майстора" , където са налични със следните марки:

Всеки клиент с поръчка през онлайн магазин Баш Майстора получава 5% отстъпка от цената.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.