Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 521 продукта и наличност над 4 154 629 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 521 продукта в наличност.
4 154 629 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолетна пяна

Пистолетната пяна е от често използваните средства, когато ни се налага да запълним и уплътним различни по вид големи или малки пукнатини в строителството, нашия дом или на места, където се налага.

 

Накратко с пистолетната пяна се монтират рамките на прозорците, техните класи и носещи конструкции, същото се отнася и за вратите, уплътняват се различни пространства на первази, тераси и други дъсковидни и плосковидни площи.

 

Използване на пистолетната пяна

 

Пяната се използва като изолация на пространства около различни тръби, за уплътняване на панели и бетонни или други вид трудни за достъп и плътни пространства.

 

Баш Майсторите разчитат на флакони с монтажна пяна, която се използва посредством пистолет към тях. Има видове модели пистолети на достъпна цена, които може да се използват от всеки в домашни условия.

 

Предимства на пистолетните пени

 

Предимствата на флакона с пистолет е, че дебитът на използваната течност може да се контролира в зависимост от това колко силно натискате или настройвате с винта на пистолета.

 

Друго предимството при тях, е че не се втвърдяват бързо при използването на пистолет, където са завити и затворени в цялостния механизъм. Така този тип пени позволяват многократно използване в рамките на определен период от време, например около месец или максимум два месеца.

 

Защо да изберете пистолетна пяна от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пистолетни пени, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите монтажната пяна за пистолет с различна специфика и размер на флакона. Предлаганите налични флакони са на марка “TKK”. При поръчка на стойност над 99 лв. ще получите и безплатна доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.