Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати универсални

Универсалните почистващи препарати включват такива за почистване на фрезери и пяна, почистващи препарати за дюзи, препарати за външни дървени повърхности, за дърво, за импрегниране на текстилни повърхности, за камък и фасади и др.

 

Почистващият препарат CMT Formula 2050 500 мл отстранява смола и лепило от всички дървообработващи режещи инструменти. Може да се нанася чрез спрей бутилка или да се използвa в ултразвукови почистващи препарати и потапяне в резервоари.

 

Почистващият препарат SPANNER SOLVENT 800 мл е много ефектен разредител и чистител. Използва се основно за почистване на остатъци от полиуретанова пяна, старо лепило, асфалт, катран, масло, стикери, графити и др.

 

Почистващият препарат STIHL Varioclean 500 мл е разработен специално за отстраняване на биологични замърсявания (смоли, масла или петна от трева от веригите, шините, ножовете, циркулярните дискове и корпусите на машините, както и от стоманени и магнезиеви отливки).

 

Почистващият препарат TKK Tekapursil S 110 мл е чистител, който се използва за отстраняване на втвърден силикон. Премахва плесени от вече уплътнени фуги. Приложим за хоризонтални, вертикални и ъглови повърхности. Препоръчва се за употреба в ресторантьорството и мебелирането.

 

Почистващият препарат TKK Tekasol Apursil 150 мл e универсален чистител за професионална и домашна употреба. Почиства различни замърсявания по килими, следи от скоч и лепило, външните части на кухненски уреди, тоалетни, душове и др.

 

Почистващият препарат за дюзи WAGNER (1000 мл, 200 мл) бързо и лесно почиства безвъздушната дюза за миг абсолютно навсякъде. Разтваря боята и остатъците от боя от дюзите за пръскане на боя. Почиства и предпазва от корозия.

 

Почистващият препарат за пяна TKK Tekapur Cleaner 500 мл отстранява мазнини, масла, смола, восък, невтвърдена полиуретанова пяна, остатъци от лепило и др. Използва се за почистване на пистолетите за полиуретанова пяна.

 

Универсални почистващи препарати на марката KARCHER ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.