Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати за подове

Почистващите препарати за подове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са на водещата марка KARCHER. Подопочистващи препарати за дървени и каменни подове, препарати за основно и поддържащо почистване на подове са само част от консумативите, които могат да Ви бъдат от голяма полза в натовареното ежедневие.

 

Подопочистващият препарат за дървени подове с масло/вакса KARCHER RM535 500 мл почиства, поддържа и предпазва омаслени и ваксирани дървени подове без да оставя ивици, без нужда от полиране след избърсване.

 

Подопочистващият препарат за запечатани дървени подове KARCHER RM 534 500 мл е за цялостно и нежно почистване, обновяване и грижа за лакирани дървени подове. Той е с ефективна защита от влага и подуване на пода.

 

Подопочистващият препарат за каменни подове KARCHER RM537 500 мл ефективно и нежно премахва следите, като също е подходящ за лонолеум, изкуствени и PVC повърхности.

 

Препаратът KARCHER Extra RM 752 10 л е изключително мощен при чистене на алкалоустойчиви подове със силни замърсявания и наслоявaния. Премахва най-упоритите масла, мазнини и минерални петна.

 

Препаратът за основно почистване на пода KARCHER FloorPro RM 69 10 л отстранява без усилия втвърдени замърсявания от мазнина, масла, сажди и минерали.

 

Препаратът за основно почистване на пода KARCHER FloorPro RM 69 (2.5 л, 20 л) е предназначен за чистене на обикновени и индустриални подове.

 

Препаратът за поддържащо почистване на подове KARCHER RM 756 (10 л, 1 л, 2.5 л) е силно овлажняващ с универсално приложение и е подходящ за машинно и ръчно почистване на подове и повърхности от всякакъв вид.

 

Препарати за почистване на под и фин камък, както и поддържащи препарати може да намерите както в онлайн магазин „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.