Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 154 продукта и наличност над 4 132 432 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 154 продукта в наличност.
4 132 432 Артикула.

Полиуретанови пяни

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете богато разнообразие от полиуретанови пени от водещи производители на достъпни цени.

 

Пистолетната пяна представлява течност, съдържаща се във флакон под налягане с различен обем. След употреба изпръсканата течност от флакона, тя се разширява с бързи темпове на пенообразна маса и след това се втвърдява. Количеството на първоначално използваната пяна се увеличава впоследствие над 2 пъти като обем.

 

Предимствата на пистолетните пени са, че дебитът на използваната течност може да се контролира ръчно в зависимост от натиска, който ще се приложи и посредством винта на пистолета.

 

Друго предимство на пистолетните пени е, че не се втвърдяват бързо при използване на пистолет, където са завити и затворени в цялостния механизъм. Така този тип пени позволяват многократно използване в рамките на определен период от време.

 

След ползване и втвърдяване на ръчната полиуретанова пяна образуваният слой от нея има много добри топлоизолационни свойства и шумоизолационни свойства. Важно е да отбележим, че тя не е електропроводима и може да се използва край електрически системи и проводници без проблем.

 

Друго нейно предимство е, че формата, която е придобила след втвърдяване, може да се отрязва и изглажда или променя по начин, който го налага. След като е нанесена монтажната пяна и е придобила нужната твърдост и вид може да се покрие с мазилка, лепило или друг вид материал за замазване.

 

Защо да изберете полиуретанова пяна от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме полиуретанови пени, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.