Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Помпи за климатици

Акумулаторните вакуум помпи се използват за обезвъздушаване на климатични инсталации.
Вакуум помпите за климатици помагат на климатика да работи отново ефективно. Те премахват вода, въздух или газ от уреда, като го предпазват при зареждане с хладилен агент. Използват се и за замразяване на водните пари в системата, за да се контролира налягането в устройството. Тъй като налягането спада, водата ще остане при стайна температура и ще излезе от системата като пара.

 

Използването на вакуум помпа за климатик увеличава ефективността на климатичната система. След профилактика на системата с вакуум помпа климатика в колата или у дома отново възвръща първоначалната си мощ, осигурявайки максимално прохладна и комфортна среда.

 

Един от знаците, че трябва да използвате вакуум помпа за климатична техника, е замръзнала или корозирала вътрешна намотка. Нейната употреба е необходима и когато сте изпускали част от хладилния агент при някаква ремонтна дейност. В тази ситуация помпата се оставя да работи, докато системата не бъде изчистена от всички замърсители и е достигнала правилното вътрешно налягане.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете акумулаторна помпа за климатици MAKITA DVP180Z , която е мобилна и удобна за употреба дори и на труднодостъпни места. Леката й конструкция от само 3.5 кг. не е за сметка дебита на помпата, които достига забележителните 50 литра в минута. Ако се използва с 6 Ah батерия времето за работа на акумулаторната машина ще е 75 минути. Към помпата има включено масло, което е достатъчно да напълни 115 милилитровия резервоар на машината. Предлага се без батерия и зарядно устройство.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.