Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 759 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 759 Артикула.
1 2 3 ... 6
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 6
1 2 3 ... 6

Прахосмукачки електрически

Прахосмукачката е може би най-широко разпространеният почистващ уред. Прахосмукачките са разработени, за да бъдат в услуга на бизнеса, улеснявайки почистването на строителни площадки, при ремонти, големи производствени цехове, фабрики, големи офиси, заведения за хранене, хотели, обществени и административни сгради и други. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци е една неизбежна необходимост, както при малките, средни и големи домашни ремонти, така и при професионалните и индустриални строителни и строително-ремонти дейности.


Нейната цел е да минимизира или напълно да премахнем следите от замърсяване, които носят със себе си ремонтните дейности. Това не е еднократен акт, а е продължаващ процес, който съпътства ремонта. Съществуват много и различни видове прахосмукачка за строителни отпадъци, като започнем от прахоулавящите апарати и системи, минем през механичните метли, прахосмукачките за сухо и мокро почистване на повърхности, машините за пране на меки настилки, паркетолъскачките и стигнем чак до индустриалните прахосмукачки.

 

В днешно време прахосмукачката е основният уред за почистване, който облекчава значително човешкия труд, подобрява качеството на почистване и спестява време.
Прахосмукачката е необходимост за всеки дом, офис, работилница или друго обитаемо помещение. В тази категория ще откриете електричеки прахосмукачки за сухо и мокро почистване, сред които има модели, подходящи за дома, и други, които са по-приложими за домашната или занаятчийската работилница. Сред електрическите прахосмукачки за сухо почистване ще откриете и модели, които са предназначени за изсмукване на пепел от печки, камини и барбекюта.

 

В тази категория ще откриете и перящи електрически прахосмукачки, които почистват в дълбочина – те са изключително подходящи за домове, в които има килими и пътеки. Перящите прахосмукачки са много ефективни и за почистване на твърди настилки като теракота, камък, мрамор, балатум и т.н., като същевременно е подходяща и за изпирането на дивани, фотьойли, матраци, дюшеци и други мебели.


Прахосмукачки за сухо и мокро почистване с автоматично почистване на филтъра, на 230 V, с мощност от 1050 до 5500 W, с дебит от 2000 до 8667 l/min и обем на контейнера от 10 до 50 l. Те се характеризират без загуба на всмукателна мощност, поради наличието на автоматичното филтърно почистване и автоматичен контрол върху обемния поток.

 

Прахосмукачките за сухо и мокро почистване, с ръчно почистване на филтъра, на 230 V, с мощност от 1000 до 2400 W, дебит от 33 до 7000 l/min и обем на резервоара от 4,5 до 107 l.

 

Когато избирате електрическа прахосмукачка, трябва да вземете предвид нейните технически характеристики и да ги съобразите със ситуацията си.

 

В магазини Баш Майстора откриете над 50 модела електрически прахосмукачки за сухо и мокро почистване на 230 V с мощност от 1000 до 5500 W, обем на торбата за прах от 4.5 l до 107 l, максимален дебит от 33 до 8867 l/min. от доказани производители като:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.