Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Прахоулавителни системи

Прахоуловителната система е с възможност за свързване към съоръжения за улавяне на прах при ремонти и строителни дейности. С нея значително се намалява количеството прах в складове и фабрики, както и в други индустриални площи. Онлайн магазин „Баш Майстора“ предлага на вниманието Ви професионални прахоуловителни системи с различна мощност и ефективност и с възможност за свързване с дървообработващи машини.

 

Прахоуловителната система FERVI 0759 е изработена от висококачествени и износоустойчиви материали, гарантиращи безпроблемна работа и дълъг експлоатационен живот. Уредът е с голяма сила на засмукване, мобилен и лесен за свързване. Благодарение на колелата, монтирани под долната повърхност, се придвижва лесно.

 

Прахоуловителната система METABO SPA 1200 е за свърване с дървообработващи машини. Значително намалява съдържанието на прах. Мобилен и лесен е за свързване.

 

Прахоуловителят RAIDER RD-DC01E е мощна професионална система за извличане на дървени стърготини, които се получават по време на рязане или рендосване. Оборудвана е с колелца за лесно транспортиране. Изключително лесно се обслужват филтрите и събирателните чували.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.