Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 079 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 079 Артикула.
Подреди по
Резултати

Принадлежности за комби двигатели

В продуктовата листа на „Баш Майстора“ са включени принадлежности за комби двигатели. При нас ще намерите различни приставки за кастрене и удължители. Вие ще можете да поддържате вашата градина в перфектно състояние, ако разполагате с необходимите кастрачки за клони и храсти.

 

Кастрачката приставка за клони и храсти RAIDER RD-GBC10 има висококачествени механизми (система от зъбни колела). Монтажът е лесен и бърз. Подходяща е за подкастряне на високи клони.

 

Кастрачката приставка за клони и храсти STIHL HT-KM реже прецизно клони на голяма височина. Може да се използва с всички комби двигатели с кръгова ръкохватка. Ергономичната работа е благодарение на компактната конструкция.

Приставката е с интегрирана маркировка за определяне на посоката.

 

Комби инструментът STIHL FS-KM e подходящ за косене и довършителни работи. Настройката на дължината на кордата при допир на главата за косене до земята е автоматична. Главата е подходяща да се използва с обла, безшумна, квадратна, петоъгълна и кръстовидна корда. Може да се използва с всички комби двигатели и FR 130 T.

 

Комби инструментът STIHL HL-KM служи за професионална поддръжка на високи живи плетове и за употреба в близост до земята. Двустранно заточените ножове осигуряват лесно и бързо рязане и на по-дебели клони. Дължината на рязане е 50 см.

 

Удължителят за комби двигател STIHL 100 см е изработен от стомана за комби инструментите HT-KM. Удължава работния обхват с един метър.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете шлайф шайби, държачи, приставки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.