Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Приставки

В подкатегорията „Приставки“ ще намерите вал за повърхностно фрезоване, глави за инструменти, глави с дискове, подложки за многофункционални машини, смукателен пръстен, четка за стъргане и др.

 

Валът за повърхностно фрезоване HUSQVARNA CG 200 e високопроизводителен инструмент за промяна на повърхностната структура на асфалт и бетон. Изключително е устойчив на износване. Подходящ е за машина за фрезоване на настилка HUSQVARNA Construction CG 200.

 

Водещият диск SCHWAMBORN 406 мм e изработен от пяна и пореста гума. Държачът за монтаж на почистващи тампони и скочбрайт е подходящ за модела DSM 450.

 

Главата за инструмент FESTOOL SZ-RG 150 e с 35 фрезови колела от твърд метал „форма шпиц“. Намира приложение за твърда мазилка, остатъци от лепило и мазилка от изкуствена смола. Подходяща е за машини FESTOOL RG 150 и RGP 150.

 

Главата с диск FESTOOL FZ-RG 80 е с 12 фрезови колела от твърд метал, с плоска форма на зъбите. Подходяща е за мека мазилка и пресен бетон, за остатъци от лепило и защитни бои.

 

Дискът за повърхностно фрезоване SCHWAMBORN e с комплект от 9 твърдосплавни звездообразни пластини 30х11.5х60 мм. Подходящ е за грубо отстраняване на замърсявания по бетона и е предназначен за модела DSM 430.

 

Подложката за многофункционална машина HUSQVARNA 450 мм е изработена от устойчив на износване полимерен материал и осигурява висококачествени резултати. Използва се за довършителни операции. Препоръчва се за използване със шлифовъчни инструменти за мокро или сухо полиране. Подходяща е за модела PG 450.

 

Смукателният пръстен SCHWAMBORN се използва при моделите ES 420, ES 420 duo, ES 420 S.

 

Четката за стъргане SCHWAMBORN 420 мм е подходяща за моделите ES 420, ES 420 S, ES 420 duo, STR 580, STR 581.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете принадлежности за комби двигатели, шлайф шайби и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.