Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пяни пистолетни

Монтажната пяна е от често използваните средства, когато ни се налага да запълним или уплътним различни по вид големи или малки пукнатини в строителството, нашият дом или въобще на много места, където се налага. Накратко с монтажната пяна се монтират рамките на прозорците, техните каси и носещи конструкции, същото се отнася и за вратите, уплътняват се различни пространства на первази тераси и други дъсковидни и плосковидни площи. Пяната може и се използва, като изолация на пространства около различни тръби, за уплътняване на панели и бетонни или друг вид трудни за достъп и плътни пространства.


Баш майсторите разчитат на флакони с монтажна пяна, които се използват посредством специален пистолет към тях. Има видове модели пистолети на достъпна цена,които може да се използват от всеки в домашни условия.
Предимствата на флаконите с пистолет е че, дебитът на използваната течност може да се контролира в зависимост от това колко силно натискане със сила или да ги настроим с винта на пистолета. Голям плюс е , че пяната не се втвърдява бързо при използването на пистолет към нея, където е завита и затворена в цялостния механизъм и натиск на устройството отзад и дюзата за впръскване отпред. Така може да я използваме многократно и при различни домашни проблеми, разбира се в рамките на определен период от време примерно около месец два максимум. Когато флакона свърши, може да го махнем от пистолета и веднага да наложим следващия, за да продължим работата си ако това го налага.
 
В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите монтажната пяна за пистолет с различна специфика и размер на флакона. Предлаганите налични в онлайн магазин Баш Майстора флакони са на марка “TKK”.
При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.