Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пяни ръчни

Монтажната пяна е от често използваните средства, когато ни се налага да запълним или уплътним различни по вид големи или малки пукнатини в строителството, нашият дом или въобще на много места, където се налага. Накратко с монтажната пяна се монтират рамки на прозорци, врати и техните каси и носещи конструкции, уплътняват се различни пространства на первази тераси и други дъсковидни и плосковидни площи. Пяната може и да се използва, като изолация на пространства около различни тръби, за уплътняване на панели и бетонни или друг вид трудни за достъп и плътни пространства.


След използването на монтажната пяна и като се втвърди в последствие, образувания слой от нея има много добри топлоизолационни свойства. Монтажната пяна също изолира шума. Важно да се спомене също е че тя, не е електропроводима и е изолатор и в това и свойство. Тоест може да се използва край електрически системи и проводници без проблем от напрежение.  Друг плюс е когато, формата, която се придобива след като се е втвърдила пяната, може да се отрязва и изглажда или променя по начин, който го налага. След като е нанесена монтажната пяна и придобила нужната твърдост и вид от нас, може да я покрием с мазилка, лепило или да се покрие с друг вид материал за замазване без никакви проблеми. И без да сме я замазали, е добре да знаем че твърдата пяна е издръжлива в следните границите от  –40 °С до +100 °С градуса температурни промени.


Монтажната пяна е лесна за използване и може да се използва и от непрофесионалисти в нашия дом. Монтажната пяна е вид течност вкарана във флакони под налягане с различен обем. След като се използва изпръсканата течност от флакона, тя се разширява с бързи темпове на пенообразна маса и също така след това се втвърдява. Количеството на първоначално използваната пяна се увеличава впоследствие над 2 пъти като обем.

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите монтажната полиуретанова пяна с различна специфика и размер на флакона. Предлаганите налични в онлайн магазин Баш Майстора флакони са на марка “TKK”.
При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.