Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 154 продукта и наличност над 4 130 104 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 154 продукта в наличност.
4 130 104 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ръчна лебедка с верига / Полиспастни макари

Полиспасните макари са предназначени единствено за ръчно вертикално повдигане и спускане на свободни товари на работното място. Верижните макари са преносими подемни устройства работещи с ръчноводима верига. Те могат да се използват за монтаж на оборудване, за товаро-разтоварна дейност в заводи, мини, строителни площадки, кейове, докове, складове и други места. Макарите са подходящи за работа на открито и там където няма осигурено ел.захранване.

 

Могат да се закрепват към колички от всякакъв тип, а също и към монорелсови мостови транспортни системи, ръчноводими кранове и стрелови кранове. Верижните полиспасни макари са лесни за работа и поддръжка, с дизайн предотвратяващ блокиране на веригата.

 

Теглото на товара при повдигане и силата на опън на веригата не трябва да надвишават номиналната товароподемност. В тази категория ще намерите полиспасни макари с товароподемност от 0.5 до 10 t и максимална височина на повдигане от 3 до 10 метра.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете верижни полиспасни макари с марка:

  • HU-LIFT
  • RAIDER
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.