Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 079 продукта и наличност над 4 304 112 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 079 продукта в наличност.
4 304 112 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ръчна пяна

Ръчната пяна е от често използваните средства, когато ни се налага да запълним или уплътним слой от нея. Има много добри топлоизолационни свойства и шумоизолационни свойства.

 

Важно е да отбележим, че тя не е електропроводима и може да се използва край електрически системи и проводници без проблем. Друго нейно предимство е, че формата, която е придобила след втвърдяване, може да се отрязва и изглажда или променя по начин, който го налага. След като е нанесена монтажната пяна и е придобила нужната твърдост и вид може да се покрие с мазилка, лепило или друг вид материал за замазване.

 

Ръчната пяна е лесна за използване и може да се използва и от непрофесионалисти в нашия дом. Тя е във вид на течност, вкарана във флакони под налягане с различен обем. След като се използва изпръсканата течност от флакона, тя се разширява с бързи темпове на пенообразна маса и след това се втвърдява. Количеството на първоначално използваната пяна се увеличава впоследствие над 2 пъти.

 

Защо да изберете ръчна пяна от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ръчни пени, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

При покупка онлайн в магазини „Баш Майстора“ може да се възползвате от безплатна доставка при поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.