Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ръчни лампи с кабел

Подвижната лампа е част от инвентара на почти всеки домашен майстор. Ръчните лампи са лесни за пренасяне и ползване. Освен това притежават здрава метална глава с куки за лесно окачване. Сред разнообразието ще откриете ръчни лампи с кабел, комбинирани с фенер. В „Баш Майстора“ Ви предлагаме голям набор от ръчни лампи, с които ще осветите всяка задача.

 

Контролната лампа FESTOOL STL 450 концентрира светлинния конус толкова силно, че всички неравности и грешки по шпаклованата повърхност веднага могат да се открият. Чрез силното концентриране на светлинния конус веднага може да разпознаете всички грешки и неравности по повърхността.

 

Контролната лампа FESTOOL STL 450-Set SYSLITE е със здрав пластмасов корпус, предотвратяващ от пръски вода и не изисква поддръжка. Поради оптималния фокус на светлината всички неравности на повърхността могат да се видят веднага. Моментално са видими всички неравности върху повърхността благодарение на оптималното фокусиране на светлината.

 

Подвижната лампа AS SCHWABE е снабдена с въртяща се вградена кука за окачване и гумирана дръжка. Отличава се с висока производителност и силно осветяване, без трептене.

 

Подвижната лампа AS-SCHWABE 12V 8W е идеална за мобилна употреба, когато сте излезли с кола, каравана, лодка или в домашна работилница или гараж. Отличава се със здрава конструкция и висококачествени материали.

 

Подвижната акумулаторна лампа AS SCHWABE е снабдена с червен индикатор за зареждане и с превключвател, вграден в дръжката. Отличава се с ниска консумация на енергия и минимално генериране на топлина. Има въртяща се кука за окачване.

 

Подвижната лампа с предпазна решетка FERVI е компактна, здрава, практична и лесна за фиксиране благодарение на магнита и задната кука. Идеална за къмпинг или като аварийно осветление, което винаги да държите в колата, у дома или в офиса.

 

Подвижната лампа с фенер AS SCHWABE е с много ярка, слоеста светлина благодарение на енергоспестяващата крушка.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.