Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щеки за масло

Щеката за масло е инструмент, който се използва за измерване на нивото на маслото в скоростната кутия. Това е важен инструмент при поддръжката и грижата за двигателя, тъй като точното ниво на масло е от съществено значение за оптималната работа на автомобила.

 

Щеката за масло е сравнително евтин и лесен за използване инструмент, който помага да се поддържа точното ниво на масло в скоростната кутия, което е важно за нейната дълготрайна работа и предпазване от повреди.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите щеки за масло на марката FORCE.

 

Защо да изберете щека за масло от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме щеки за масло, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.