Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони неутрални 300°

Неутралните силикони 300° се използват за уплътнение на фуги от различни материали (дърво, бетон, тухли, стъкло, керамика, метал, камък, алуминий, цинк, мед, месинг, повечето видове пластмаса), изложени на високи температури до 250°C, за кратко и до 300°C и които трябва да се предпазят от корозия.

 

Служат още за уплътнение на фуги около камини и комини. Отлично прилепват към повечето материали без изключение. За добра адхезия към порьозни материали се препоръчва употребата на грунд. При полагането му във вертикални фуги не се стича.

 

Неутралните силикони 300° са устойчиви на атмосферни явления – дъжд, сняг, екстремни температурни промени. Не предизвикват корозия и са UV устойчиви. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите неутрални силикони 300° на марката TKK.

 

Защо да изберете неутрален силикон 300° от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме неутрални силикони 300°, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.