Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 091 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 091 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за кабели с пирон

Скобата за кабели с пирон е подходяща за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници. Предварително монтираният пирон намалява времето за монтаж. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите скоби за кабели с пирон на марката FRIULSIDER с различен вътрешен диаметър и размер на пирона.

 

Скобата за кабели с пирон FRIULSIDER STC 51301 (13-14 мм, 15-16 мм) е с предварително монтиран пирон за ефективен монтаж на проводници. Използва се за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници.

 

Скобата за кабели с пирон FRIULSIDER STC 51301 (18-19 мм, 21-22 мм) е с предварително монтиран пирон за ефективен монтаж на проводници, който намалява времето за монтаж. Използва се за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници.

 

Скобата за кабели с пирон FRIULSIDER STC 51301 (24-25 мм, 3-4 мм) е с предварително монтиран пирон за ефективен монтаж на проводници. Подходяща е за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници.

 

Скобата за кабели с пирон FRIULSIDER STC 51301 (31-32 мм, 5-6 мм) е с предварително монтиран пирон за ефективен монтаж на проводници, който намалява времето за монтаж. Използва се за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници.

 

Скобата за кабели с пирон FRIULSIDER STC 51301 (7-8 мм, 9-10 мм) е с предварително монтиран пирон за ефективен монтаж на проводници. Използва се за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници.

 

Разнообразие от скоби може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.