Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 685 продукта и наличност над 6 406 088 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 685 продукта в наличност.
6 406 088 Артикула.
Подреди по
Резултати
Не бяха намерени продукти

Скоби за лагери

Безопасното сглобяване и разглобяване на машинни части е изключително важно. То трябва да бъде с добро качество и да не причинява деформации. Едни от най-подходящите за това ръчни инструменти са сепараторите и скобите за вадене на лагери. Изваждането на лагери може да бъде външно и вътрешно. Скобите са оборудвани с две въртящи се двустранни дръжки.

 

Скобите за лагери са прости устройва, които се състоя от въртящи се рамена (дръжка/крак) и регулируем болт. Рамената обикновено са 2 или 3 броя, а най-често са изработени от хром-ванадиева стомана.

 

Повечето модели са изключително устойчиви на износване и са подходящи за продължителна работа. Предлагат се в различни размери, а захващането им не позволява изплъзване.

 

Скобите за лагери осигуряват бързо сваляне на зъбни колела, маховици, ролки, фланци. Самото отстраняване на лагерите може да бъде вътрешно или външно. Някои модели имат възможност за завъртане на рамената, което осигурява както външно, така и вътрешно захващане. В повечето случаи винтът е почернен, самоцентриращ се.

 

Този инструмент има и хидравличен вариант с товароносимост до няколко тона. Има и пълни комплекти за отстраняване на лагери, включително скоби, адаптори, сепаратори и други.

 

Защо да изберете скоба за лагери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за лагери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.