Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 429 952 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 429 952 Артикула.

Смесители и миксери за строителни разтвори

В категория смесители и миксери за строителни разтвори ще откриете висококачествени смесители и миксери от водещи производители.

 

Смесители:

 

Смесителите и бетонобъркачките са подходящи за разбъркване на сухи, полусухи, лепливи и течни материали като бои, тежки и леки бетони. Със своята автономна работа, бетонобъркачките значително улесняват процеса в сравнение с използването на ръчен миксер за строителни смеси

 

По този начин, те спестяват и много време на работниците и майсторите. Защото на ръка е изключително трудно смесите да се разбъркат и да придобият хомогенен вид. А бетонът трябва да бъде изключително добре смесен, за да може да се използва.

 

Но освен това, смесителите и бетонобъркачките спестяват изразходването на излишен материал. Изключително икономични. С тях можете да получите точно толкова бетон, колкото Ви е необходим за извършването на определена работа.

 

Друго голямо предимство на сместилите и бетонобъркачките са колелцата, които правят възможно пренасянето на сместа бързо и без използване на ръчна количка.

 

Всичко това прави смесителите и бетонобъркачките идеални за използване в строителството и довършителните работи и дори у дома за завършването на малки ремонти.

 

 В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете бетонобъркачки и смесители на някой от най-популярните производители на пазара.

 

Миксери:

 

Миксерите за бетон са средство, което значително улеснява бъркането на бетон при строителни работи. Като строителна техника, която ускорява работния процес, те са неизменна част от инвентара на компаниите занимаващи се със строителни и ремонтни дейности. Машините за разбъркване на бетон са подходящи за работа на труднодостъпни места, което ги прави удобни и предпочитани от майсторите.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.