Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.

Смесители и миксери за строителни разтвори

В категорията „Смесители и миксери за строителни разтвори“ на онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете висококачествени смесители, миксери и полуавтоматични бетонобъркачки от водещи производители.

 

Смесители

 

Смесителите и бетонобъркачките се използват за бъркане на сухи, полусухи, лепкави и течни материали като бои, тежък и лек бетон. В сравнение с ползването на ръчни миксери за строителни смеси, автономната работа на бетонобъркачките чувствително спомага за този процес. Чрез този похват те спестят много време на работниците и майсторите. На ръка е изключително трудно смесите да се разбъркват и да придобият хомогенен вид. А бетонът трябва да бъде изключително добре смесен, за да може да се използва. Но освен това, смесителите и бетонобъркачките спестяват изразходването на излишен материал.

 

Смесителите са изключително икономични. С тях можете да получите точно толкова бетон, колкото Ви е необходим за извършването на определена работа. Друго голямо предимство на смесителите и бетонобъркачките са колелцата, които правят възможно пренасянето на сместа бързо и без използване на ръчна количка. Всичко това ги прави идеални за използване в строителството и довършителните работи и дори у дома за завършването на малки ремонти.

 

Миксери

 

Миксерите за бетон са средство, което значително улеснява бъркането на бетон при строителни работи. Като строителна техника, която ускорява работния процес, те са неизменна част от инвентара на компаниите, занимаващи се със строителни и ремонтни дейности. Машините за бъркане на бетон са подходящи за работа на труднодостъпни места, което ги прави удобни и предпочитани от майсторите.

 

Полуавтоматични бетонобъркачки

 

Полуавтоматичните бетонобъркачки, които можете да намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, се делят на дизелови и електрически. Дизеловите и електрическите бетонобъркачки са предназначени за обекти, изискващи производството на много голямо количество бетон. Устойчиви са на механични удари и са изключително удобни за работа. Гарантират безопасност и ефективност при постигане на отлични резултати.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.