Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрей антикорозионен

Антикорозионните спрейове представляват спрейове за отстраняване на ръжда. Благодарение на голямата проникваща и разтваряща сила, тези спрейове гарантирано ще улеснят развиването и демонтирането на корозирали резбови съединения. След нанасяне върху избраната повърхност, спреят за ръжда оставя водоустойчиво покритие, което предпазва от влага и неблагоприятни атмосферни условия. Тези ефективни средства редуцират ръждата и предпазват от корозия за дълъг период от време.

 

Контактните спрейове, които предлагаме са за защита и поддръжка на електрически контакти и компоненти като отблъскват влагата от електрическите контакти и предпазват от изтичане и загуба на електричество. Предпазват контакти, бушони, кабелни връзки от отлагания на сулфид и окисляване. Използват се за табла за бушони, домофони, електрически системи за гаражни врати, контакти, кабели и кабелни връзки, щепсели и удължители за контакти, електрически градински инструменти и осветителни системи.

 

Антикорозионните спрейове са с много висока повърхностна активност, след третиране върху метал, много бързо проникват на молекулярно ниво точно над повърхността, като образуват тънък, плътен и устойчив филм, който отстранява водата от метала, почистват и го смазват и го предпазват от корозия. Намира широко приложение практически навсякъде в ежедневието - за почистване, смазване, предпазване на катинари, брави, панти, електрически уреди, автомобили, велосипеди, електрически табла и много други електрически системи.  

 

В магазини Баш Майстора ще откриете антикорозионни спрейове с марка:

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.