Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрей грес

Универсалната смазка (грес на спрей) TKK Tekasol Universal Grease 400 мл е създаден на базата на неопрен. Насочен е за професионална употреба.

Предназначението на греса е да предотврати триенето между движещи се машинни части и двигатели, лагери, панти, брави и др.

 

Смазката е водоустойчива, има висока устойчивост към солени, киселинни, алкални разтвори и атмосферни влияния и осигурява отлична защита. Притежава дълготрайно смазване дори при екстремни условия. Идеален продукт за смазване на подвижни машинни части и повърхности на двигатели, лагери, панти, ключалки и др. Преди употреба трябва добре да се разклати флакона. Нанасянето става върху суха и чиста повърхност, като флаконът се държи на разстояние от 15 до 20 см. Спреят трябва да се държи в изправена позиция.

 

В продуктовата гама на магазини „Баш Майстора“ може да закупите различни антикорозионни, силиконови, цинкови, маркиращи спрейове, както и спрей лепила.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.