Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 955 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 955 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрей за лесно стартиране на двигателя

Спрейовете за лесно запалване на двигателя са създадени на основата на етер и смес от бутан и пропан. Те са подходящи за стартиране на двигатели, които не запалват в следствие на ниска компресия и запалителна мощност.

 

Подходящи са за бензинови и дизелови двигатели. Те са много лесни за използване като се впръскват в отвора на въздушния филтър, след което двигателят започва работа. При минимални температури спреят трябва да се впръсне по-дълготрайно при двигател, който е запален. Не се използва, когато двигателят е горещ.

 

Ако автомобилът Ви има чести проблеми със стартирането е препоръчително да ги проверите и отремонтирате от квалифициран механик. В магазини “Баш Майстора” ще намерите спрей за лесно стартиране на двигателя на марката MOTIP DUPLI.

 

Защо да изберете спрей за лесно стартиране на двигателя от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме спрейове за лесно стартиране на двигателя, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.