Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове силиконови

Силиконовият спрей е силикон с общо предназначение в аерозолна опаковка, който се ползва като разделяща субстанция в обработката и производството на различни изделия.

 

Гарантира поставянето на тънък силиконов филм дори при сложни повърхности. Поради бързото изпаряване на разтворителя силиконовият филм се състои от малки частици.

 

Приложение на силиконовите спрейове

 

Силиконовият спрей се използва за материали като полиамид, полиуретан, полиетилен, аминопласти и други. Той е формоотделящ спрей за направата на пластмасови форми с шприц машина.

 

Намира приложение и при шаблони, използвани в различни техники за оформяне на изделията. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите силиконови спрейове на марката TKK.

 

Защо да изберете силиконов спрей от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме силиконови спрейове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.