Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за дърво с цилиндрична опашка с държач

Свредлата за дърво с цилиндрична опашка с държач имат центриращ връх и две остриета за бързо и прецизно пробиване. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Подходящи са за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 10.0x61/33 мм е произведено от високолегирана стомана. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото за дърво е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 3.0x61/33 мм има центриращ връх и 2 остриета за бързо и прецизно пробиване. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 4.0x61/33 мм е произведено от високолегирана стомана. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото за дърво е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 5.0x86/52 мм има центриращ връх и 2 остриета за бързо и прецизно пробиване. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 6.0x61/33 мм е произведено от високолегирана стомана. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото за дърво е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 7.0x61/33 мм има центриращ връх и 2 остриета за бързо и прецизно пробиване. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Свредлото за дърво FESTOOL 8.0x61/33 мм е произведено от високолегирана стомана. Подходящо е за пробиване на всякакъв вид дърво, лепено дърво, MDF и акрилно стъкло. Чрез два фалца се достига до дълъг работен живот и при обшита плоскост. Свредлото за дърво е предназначено за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите винтови свредла за дърво, спирални свредла за дърво и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.