Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Такери пневматични

Всеки майстор, който работи с тапицерия има нужда от добър пневматичен такер, който осигурява независимост от електрическата мрежа. Пневматичните такери са сравнително леки ръчни инструменти, а наличието на захранване с въздух под налягане позволява те да се използват дълго време. Основните приложения на тези пневматични инструменти са:

  • За пирони;
  • За скоби;
  • За тапициране на мебели;
  • За кабели;

 

Пневматичният такер осигурява висока скорост на забиване на скобите, като голямата сила на забиване позволява да се работи с яки и плътни материали. Неговото Тегло  е по-малко в сравнение с електрическия. Този модел работи благодарение на сгъстен въздух. Понякога наличието на компресор затруднява маневреността на работещия, затова тези такери не се използват в бита. Приложение на този модел на такера, включва мебелните фабрики и работилници, където не е необходимо инструмента да бъде местен и където се изисква много висока производителност.

 

Според функционални особености на такера, може да се използват такери за фиксиране на кабели, опаковъчни телбодове, за специални V-образни скоби. Има и такери за работа с обикновени скоби, за други видове работи. Има и видове такери с пирони. Налични са варианти с които могат да поставят и капси.

Основен  показател при такерите е силата на удара. Разбира се, силата на удара на пневматичния телбод ще бъде по-висока от тази на електрическия и още повече, от тази на механичния.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите пневматични такери и други инструменти, които са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битова употреба. Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.