Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 152 продукта и наличност над 4 132 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 152 продукта в наличност.
4 132 956 Артикула.

Тръби, тапи и конуси за кофраж

В магазини „Баш Майстора“ винаги се стремим да осигуряваме на нашите клиенти всякакви инструменти и принадлежности за арматура и кофраж. Предлагаме инструменти за кофраж, конусни накрайници и тапи за кофражни шпилки, тръби за кофраж и други.

 

Пластмасовите конуси се използват в краищата на покривните ръкави и лесно могат да бъдат извадени след сваляне на кофража, формират скосени отстъпи за по-нататъшно циментиране.

 

Тапите се използват широко при резервоари и работа с отпадни води. Служат за оптимално уплътняване на пластмасови тръби, както и за запълване на допълнителни отвори и затваряне на покривни ръкави.

 

Тръбите за кофраж служат за употреба върху свързващи пръти като покриващ ръкав, улесняващ тяхното сваляне, а също така действат като фиксатор, който застопорява кофража в правилната позиция.

 

Защо да изберете тръба, тапа и конус за кофраж от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тръби, тапи и конуси за кофраж, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от стенни фиксатори и принадлежности. При запитвания се обърнете към нашите консултанти. Очакваме Ви!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.