Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 356 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 356 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трактори за косене

С тракторите за косене STIHL и HONDA окосяването на големи тревни повърхности е истинско удоволствие! Те комбинират и впечатляваща производителност при косене и удобно управление при каране. С тях и големите терени са винаги перфектно окосени. Комфортните трактори за косене на трева предлагат възможност за избор между различните ширини на косене, автоматична или степенна скоростна кутия, косене или рекултивиране. Горска и градинска техника на склад с различно приложение и характеристики изберете и поръчайте на водещи производители и достъпна цена в онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

Райдерът HONDA HF 1211HE е подходящ за обработване на тревни повърхности до 1000 кв.м. Представя модерни и обещаващи екстри, които засилват производителността и качеството на работа, като същевременно осигуряват използване без проблем.

 

Тракторът за косене HONDA HF 2315 HME е високоефективен и качествен уред, предназначен за големи пространства до 6000 кв.м. Смяната на нивата на косене става лесно – от нисък и прецизен откос до по-висок откос за овощни градини и ливади.

 

Тракторът за косене HONDA HF 2622 HME разполага с голям резервоар за гориво с обем 8.5 литра. Оборудван е с кош за събиране на окосената трева с вместимост 350 литра и система за мулчиране.

 

Тракторът за косене HONDA HF 2622 THE e оборудван с висококачествен двигател Honda 620 cc V-Twin с максимална мощност 21 конски сили. Ширината на косене достига 122 см, което прави косачката изключително ефективна.

 

Тракторът за косене HONDA HF2417 (HME, HTE) е високоефективен и качествен уред, предназначен за косене на големи по площ пространства. Контролното табло дава на оператора пълна справка.

 

Тракторът за косене STIHL RT 4082.1 е компактен и маневрен райдер, когато искате да косите прецизно тревната си площ. Малкият радиус на завиване и откритата видимост напред прави работата с него много ефективна особено при градински площи с дървесни насаждения, храсти и лехи.

 

Тракторът за косене STIHL RT 5097 Z е с двуцилиндров двигател и голяма ширина на косене за постигане убедителни резултати при поддръжката на обширни градински площи.

 

Тракторът за косене STIHL RT 5097.1 е подходящ за обширни терени. Регулирането на височината на косене и на електромагнитния съединител на ножа за включване и изключване на косилния апарат се извършва лесно.

 

Тракторът за косене STIHL RT 6127.1 ZL е подходящ за косене на обширни тревни повърхности. От конзолата за управление можете да активирате практично и всички останали елементи на управление.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.